U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Werkdruk? Nooit meer te druk!

Van: Time Management

Via: Aandacht management

naar: Geluk

Training 'Meer dan Time Management'

Op deze pagina vindt u het programma, een stukje inhoud, het resultaat, de doelgroep en praktische afspraken van de training.

 

Programma

De trainingsdag duurt van 9.00 - 16.30 uur. Maximaal 12 deelnemers. En een follow-up bijeenkomst van 2 uur drie maanden na de eerste trainingsdag om de ervaringen van de deelnemers te delen en te rapporteren over hun verbeteringen.

 

Op het programma staan de drie E's:

Time Management gaat uiteraard niet over het managen van je tijd. Time Management is persoonlijke keuzes maken (wat geef je aandacht) en jezelf en anderen beïnvloeden om je keuzes waar te maken.

 

WAT?

   

 Effectief

 De juiste dingen doen

 

 HOE? 

 Efficiënt

 Op de juiste manier

 

 WAAROM?

 Energie

Passend bij jou

 

Inhoud  

Doe je de juiste dingen (WAT) in je werk en in je leven? Doe je dat op de juiste manier (HOE) en levert het je energie (WAAROM) op? Daar staan we bij stil. Wanneer je werkt aan jouw doelen, dan pas kan je effectief werken.

Ook de GOUDEN tips en trucs (Efficiënt) komen aan de orde. Je leert nog efficiënter te werken. De gouden tip voor de één werkt niet voor de ander. In deze training gaan we er vanuit dat je een werkwijze kunt kiezen die bij jou past. Niet iedereen heeft baat bij een strakke agendaplanning. Ook creativiteit en chaos hebben hun nut (waardering van diversiteit). Voor de ene persoon is meer plannen een uitdaging en voor de ander is meer flexibiliteit de uitdaging.

 

Resultaat

De deelnemers hebben hun doelen in werk en leven verhelderd. De deelnemers hebben een plan opgesteld om effectiever te zijn en borgen de aanpak van hun plan door met een collega (buddie) afspraken hierover te maken.

Door de opzet en werkwijze is deze training zeer effectief voor de deelnemers in het bereiken van meer resultaat in hun werk en leven. De deelnemers leren gerichter aandacht te geven (keuzes maken) en ervaren daardoor minder stress en werkdruk. Het werkplezier en daarmee de productiviteit zal stijgen.

 

Doelgroep

Deze training is geschikt voor deelnemers van alle niveaus en uit alle sectoren. Voorwaarde is dat de deelnemers voldoende autonomie in hun werk hebben om keuzes te maken bij het inrichten van hun werk.

 

De training is geschikt voor startende en voor (zeer) ervaren medewerkers. Ieder haalt die zaken uit de training die aansluiten bij zijn of haar behoefte, persoonlijke ontwikkeling en situatie.

 

Praktische afspraken

De training 'Meer dan Time Management' verzorg ik incompany voor bedrijven.

U krijgt:

  • Een intake met de trainer (maatwerk mogelijk);
  • Eén hele dag training;
  • Een followupbijeenkomst na drie maanden (2 uur);
  • Voor maximaal 12 deelnemers;
  • Een professionele en effectieve training;
  • Een ervaren en gedreven trainer.

U zorgt voor:

  • Locatie voor de training en followupbijeenkomst (zaal, beamer, scherm en flipover);
  • Deelnemers uitnodigen;
  • Koffie, thee en lunch

Kosten?

Neem voor een indicatie van de kosten vrijblijvend contact op. 

WIlt u vrijblijvend meer informatie?

Contact >>