U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Van: Time Management

Via: Aandacht management

naar: Geluk

Voorstellen

 Maarten Koolhaas

 

Bevlogen trainer, arbeids- en organisatiepsycholoog

 

Energiebronnen

Het geeft mij energie wanneer ik zie hoe deelnemers groeien door de training en afdelingen effectiever gaan werken.

Het onderwerp Time Management boeit me al jaren. Hoe kan ik efficiënter en vooral effectiever werken? De focus op slimmer werken levert veel op. Maar de echte winst valt te halen door ook naar de doelen te kijken. Wat wil ik bereiken en wat geef ik aandacht.

Anderen omschrijven mij als: enthousiast en gedreven. Deelnemers complimenteren me voor de prettige sfeer en de leerzame training.

 

Werk

Ik ben gestart met 'Maarten Koolhaas Training & Advies'  om me als zelfstandig trainer te specialiseren in Time Management trainingen.

Daarnaast werk ik sinds 2000 als trainer/organisatieadviseur bij een van de grote arbodienstverleners.

Van 1993 tot 2000 werkte ik als arbeidsdeskundige bij de WAO beoordeling en zag ik waar een gebrek aan Time Managementvaardigheden toe kon leiden (o.a. burnout).

Van 1990 tot 1993 werkte ik als personeelsfunctionaris bij een groot commercieel bedrijf.

 

Opleiding

Arbeids- en Organisatiepsychologie (afstudeeronderzoek naar Time Management, publicatie: Koolhaas, M.J., K, Sijtsma en R. Witjas, Tijdsperspectieven in timemanagement trainingen, in: Gedrag en organisatie, 5 jaargang, nr 2);

Opleiding tot arbeidsdeskundige

Mediator;

NLP voor trainers;

Opleidingsgericht adviseren;

Motiverende gespreksvoering.

 

contact >>